Vacation:Kedah,Peneng&Perlis






; oh babe this its awesome,sudah tbe nya vacation belah utara pula*hhaaha,ect bukan vacation ja,abg sdra sha married on saturdays di alor star kedah*heee memang penattt,nak kena buat rombongan cik kiah pulak kan* dapat jalan3 kat pekan alor star pon kejap je,arrived je kat kedah,trus jaln2 kat pekan rabu,pekan rabu la,mane lagi nak pergi kan,that time pon dh lateee ,then terus g stadium,

its like uptown or gerbang malam jugak la,ah awesome,bestt jugakla,cume xbanyak sgt org,heee, sesudahnyaaa esok nya ade wedding, lepas wedding berjalan3 pula di Perlis,hahha di mane lagi kalu bukan Padang Besar,heee,dnn dpt juga fisha jumpa sama si alan,alhmdllh,even sekejap tp tuh kngan paling best skli*hahha sbb date paling sekejap,

hahha nak lepas rindu la kata kan,hee sesudahnye berjalan2 di Perlis,papa ingtkan na terus ja balikkk ke Perak,tp its looks like papa macam tired kan,so we decide stay kat Kepala Batas Pulau Pinang*yeahhhhhhh stay Peneng pula*hhaha,esoknya bangun pagii jalan2 la kat area Komtar tuh,and kawasan sewaktu dengannya,sha pon xtahu ape nama tempat tuh,tapi ade lah skit capt gamba kat peneng,hahahha ,mase kat kedah ngan perlis xsempat la nak capt gamba,atlest ade juga some picture kt peneng*hahha btw ini vacation yang paling memenatkan,di utara*hee,ok tuh ja,kbai*





Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai