Demam




;arghhhh demam datg dh*aduh sakit nyer,mule-2 selsema,lepas tuh demam,iskk dh la kalu selsema dtg susah nye nak baik*aduh tolong tolong, alan msg pon td,dia cakap dia demam, asal eh, lau sha demam alan pon demam juga,tp td alan demam dulu*

frst sha selsema ja,pastuh terus demam,aduh,sa sa sakittt kepala, mintak-2 lah selsema ni cepat sembuh,sama juga demam ni,tak tahan dah ni sakit sakit ni*I’m tired.i'm sick,enalff* iuww nak layan cter elissya pon xbest dh ni,kesian sangat kat alan,dh la kat KL,x habes msg kat sha cakap dia sakit,kesian sayang* kalu dekat dh lama bagi ubat dh, hope sayang cepat sembuh,sorry kite jauh sygs
:(





Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai