Saya Berbaju Kurung


; haloooo,hye hyeee,heee sha harini just nak upload pictre kat taman gunung lang kat Ipoh aritu after graduated,heee banyk gmba sbrnya,tp sha upload skit je,

sbb sha xcantik*bhahhaha mase tu pulak kan sha demam, so sha upload skit ja,sbgai koleksi kt blogs ni,hahhhaha (tak boleblah btol) heee, btw thanks a lot kpda incik photogpher sya, krana sanggup layan karenah saya yg dmam ni*hui-2, well saya suka view kat taman gunung lang tu*heee

dh lme sha x pakai bju kurung*sbb sha xbyk sgt bju krung,sha xsuke pkai, mse konvoksyen haritu kna pkai bju krung,so pinjm bju ibu jap*hee,thanks ibu

i love tis view ma



beside me,incik photogrpher saye :)






Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai