My New Headbnd, Okay tak ??


; haloooooooooo hye hyeee anda semua,,hee sha nak tanye pendapat korang okay tak my new headbnd?ade dua, satu wane pink and wane pink,, yang wane merah tu ade reben merah yg cute kat situ,haha mse sha tgok kt kdai nmpk cm lawaaa jee,thas y shaa beli,lpas bli headbnd tu,sha pakai mse g kje, kawan-2 cakp smua lawa, i means that headbnd la,hehe not me, hee..

yg wane pink tu pula,,dr dulu sha memg nak beli,tp xdapat-2, n alhmdlh ptg td g Ipoh Prade beli headbnd wane pink tu*hee sha suke headbnd tu sbb cuteee,seolah-2 mcm bunny, hihok, tambah-2 pula sha suke sangat wane pink, bg shaaa awesomee la wane pink tu,pda pndpt korg okay x headbnd yg sha beli tu?anything leave ur comment kat My Shoutbox tepi kanan blogs fisha ni yach*hahaa

n selain tu sha bukan beli headbnd je, sha beli gelang tangan loveee sprti tertera gmba di bwah ni* haha and 1 more cincin, heee agak berpuas haty la shaaa dpt beli smua ni*hahaha atlest x guna duit ibu,dlu asyik bli gna duit ibu ja*hahhaa aww malu ;3 well nti ade mse sha capt gmba sha pakai new headbnd tu ,try na tgok okey x, hihok, maaf la, sjeje sha buat entry pasl ni,sbb sha xtahu na buat entry ape dh,aww buhbye semua ;3 have a nice days

here my frst headbnd red colour,heeee


my second headbnd, pink colour, love it ;3




cincin n gelang





Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai