Anugerah Cemerlang

halooo,aumm# hee harini sha na post entry pasl hari anugerah cemerlang sha arituh, 3.3.2012. heee
rase nye arituh ade buat entry juga pasl ni juga,tp dh padam sbb mase tu,kan demam, ayat tunggang terbalik kot,

btw banyak juga picture sha nak selitkan dlm entry ni*HAHA
sajeje buat simpanan koleksi peribadi, well on 3.3.2012 hari paling bersejarah buat sha, ala padahl hari anugerah cemerlang je,haha atlest dpt juga la sijil sama itu trofI*ahaha

alhmdllh finaly sha habis belajar juga, and that days dapat juga jumpe kawan-2 lame yg tggl 1 aprtment,even xsmua yg dpt hadir,atlest terubat juga rase rindu kat diorg*hee ntah lepasni boleh jumpa lagi ke x*mudah-mudahan la,insyaallah#amin*

kbtulan pula,mase anugerah cemerlang arituh sha demam, iuww serius suck okay# plus dengan selsema nya,,lahai,,sabor je lah,ni ha na cter mase nk amek sijil ats pentas tu*dh la name sha yg pertama skli di umum kan dlm course sha, mane xgentarnye jantung ni, kaki sha menggeletar dh,mse name dh di pnggil tu,lahai rase na pengsan pon ade,
haha bajet cm ramai penonton kat stu*tp ehh rmai juga la,sebab tu la malu kan*stakat 20 org penonton xpe lg,

hahah at last dlm takot-2 pon,dh berjaya mengharungi detik-2 tu juga, finally dpt juga sijil* heee alhamdulillah banyak-2,
and thenn bla,,blaaa,, habis laaaaa cter nya mase anugerah cemerlang arituh*tp serius bosan anugerah cemerlang arituh,tade entertainment lngsung,bg la sape-2 buat acoustic ke,best sikit, ni serius sgt*adoii kolej sape la ni* HAHA,

ok,lepas je habis anugerah tersebut sha dgn kawan-2 sha makan kat Greentown Mall, awww sweeett,dpt cm dulu makan ramai-2,but its just 1 days ja,aww sedihnya,takpe la,atlest dpt jumpa juga kan dr x jumpa, selapas makan sha berphotoshot dgn si photogprher sha, incik nan*
HAHA well thanks for that lovely days, its awesome okay ;3 next time we shoot again yea,okay guys,habis dh cter saye,, bye-2
di sini saya sertakan koleksi gambar mase anugerah cemerlang tersebut,hihok

( awwww time ni paling cuakk, mase nak nek pentas*bhahah candid picture# )
(here's i got this bha ,hihok )




(my lovely lectrer cik Fatihah & misz Hajar <3 )










Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai