True Friend?Maybe NO!





;Ok lets we talk about friend? eh u know watz,sha rase dalm hidup sha ni,sha tade kawan baik! hah why? sbb sha dah penat dengan semua kata2 seorang kawan baik! sha xbermaksud nak benci sesiapa,tp kebanyakan sha ade kawan baik,jenis tikam blakang sha,jenis x appreciated ape yg sha buat,padahal sha trllu baik utk diorg*biasalah ragam remaja kan,semua fkir na enjoy,selfish,smua ada,nak buat cmne,sha bukan jnis na ikot perasaan mcm mereka pon,sha xberniat na mengaibkan sape yg pernah jd kawan baik sha,tp bg sha bnda ni smua cm karut je la,kalau ade yang terbaik la,mesti dia snggup kan bersama kita,tak kira susah atau senang,ni x,bila senang baru la dtg,bila susah tggl cmtu ja,almost ad la kawan sha mcmtu,hahha tape lah,maybe dh takdir sha kot camni,bg sha yg na kawan ngan sha tu,sha anggap kawan biasa saja,belum lagi sha na naikkan martabat diorg sbgai kawan baik sha,rasanya x lagi,selepas macam2 yang berlaku,hee, well alhmdllh untuk korg yang mempunyai kawan baik tu*jagalah kawan baik anda tu sebaik mungkin*tp jgn jd cm sha,jaga baik pon,smpai pijak kpla sha,so jgn la korang jd cmtu,kalu dia ikhlas kawan dgn kita,seseorang kawan tu akan menasihati kita,betol x?hee tp sha banyak pulak kawan yang na baik ngan sha,tu adelah lelaki,lelaki punya la ramai,yg paham msalah sha,tp bg sha,sha bukan nak lelaki,sha nak ade girls friend,kawan baik girls,bukan boys,hee tapi sudah tersurat macamtu,sha redha la,well kawan2 sha,sha tade niat na aib kan org kutuk2 korang ke ape,just nak luahkan ape yg sha rasa sekarang,well im heppy now




Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai