Bakery


;aucakk! hihi,entry kali sha,na cerita pasl time sha belaja dulu,sha ambil corse Bakery,hee Bakery tu ape,bakery tu buat roti, Pastri baru buat cake*tp mcm kami if na buat cake skli pon bole,tp we prefer to Bread ma,nama pon Bakery kan*6 month teori 6 month prctcal,sha blja just 1 yers je,nak smbung Dip,tp rase cam malas,papa pon mcm x bg sha smbung study ja,haha kalu sha na smbung study,sha nk ambil corse Photogprher pula,heee aaa yup dh beralih bidang pulak,ye dlm hidup ni xkan na buat 1 bidang yg kite suka je kan,atlest amek bidang lain,ad juga pengalman,huhu kadg2 tuh kite minat sesuatu,tp smts kita tataw pasl future life kita,bidang lain pulak kan*hahha tp xpe lah,aslkan sha heppy,amin,hehe,ini ad some picture mase sha belaja bakery dulu,and seriusly im fcking misss lah nak pakai baju chef*hahha,rindu nye,btw missyou all student Bakery 01 Institute Technology Of Perak,2010*hee,korang kalu nak roti,tempah la kat sha,hahah wekkk






Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai