yeay dapat hadiah lagi




tanggal 24/5 sha heppy sgt-2,,sbb dpt hadiah yg xsbrapa dr si dia,hihok,, even xsbrapa la kata si dia,,tapi sha appreciated sgt, sbb kite dapat headbnd dgn jam,ehhe best best,, pandai si dia pilih,,ingt kan haritu sjeje merajuk,xnak pujuk,,;
laslty dpt juga headbnd,,dh la sha suke headbnd,memeg awesome je rase bla dpt headbnd,,hehe btw thanks a lottt sayangg, saya akan jaga hadiah awak ini dengan sebaik-2 alam di dunia ni,hahha (gurau ja )


ini lah antra-2 hadiah nye,hehehe..


Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai