Tonight with si KEDING



Me = Nysaaa jum lepak rumah aku,, aku bosan =.'=
Nysa = okayy jum,butt aku na tidur rumah kau, 
Me= okay,bwa lappy,kmera smua,,
Nysa-aku bwa baju,,aku tdo umah kao jap g !
Me= ohh lupe lak,,heee okay-2 sett

hik-2 ni la al kisahnya,sebab bosan tahap gaban sgt,,thas y text nysa ajak lepak kat umah,,xsngka lak dia na tdo kat umah sha,,syok nye,hehe atlest ade kawan nak borak-2 sblm tdo,that night sblm tdo,,kitaorg lepak-2 at Tasek ,MCD dgn Hotel juge le,smate-2 na capt gamba,haha merepek bagai, dh bosan kan,apepon jadi la, yeay happening sangat kelua dgn dia,,ad je benda na sembang,,

lgpon lame kan dh xjumpe, bila dh dpt jumpe,,haa mlott ni asyik na sembang je pasl kisah-2 lame,time mude-2 dulu,hik3..(skang xberapa tua la, okay),hehe ok la sbb dh puas gile berjalan dgn capt gmba td mase lepak-2,
now time sleepp,hehe (zzzz) masyaallah si nysa ni, asyik on9 jeee smpai pkol 4 pgi, sha dh tdo awal dh, lame gile dia on9 kan,dok busy buat design ape ntah,sha pon xtaw, yg penting sha kna tdo awal,lau x,,esok bwah mate lebam-2 dh,hik2..terima kasih ye cik kak nysaa habiskan holiday saya bersama anda,lepasni bwa sya jalan-2 ke GANU pulok ye,hehe


 
 
 

# gamba ni candid je kadang-2.hihik


Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai