Shopping @IPOH




;haloooooo ouchhhh saya dapat cuti 3 hari,,yeayyy best best,heee okay disebab kan dah xtahu kan nak pergi mane, soo sha decide nak g ipoh ,, ape lagi shopping,, heee xcted gile ni na shopping,, bajet habis dlm RM 200 sudah.,.bulan depan nak g KL lagi,, lagi la beribu riban nak shoping kat sana,hehe,, and semestinya nak jumpa tersayang,heee  ok ,,

now lagi xcted sbb nak shoping kat IPOH ni dgn kawan baik,ouchh dh berapa tahun x jumpa dia,and finally kami jumpa juga,,alhmdlhh,nama dia NYSA, and semestinya dia sentiasa keding macam dulu,hehe..1 days wth her,,ouchh kaki sha rase macam nak patah shoping dgn dia,, 

satu IPOH PRADE dia nak usha baju,kasut semua, adodoi, terpksa la redah juga, bukan senang na jumpa si keding ni balik,,lagi-2 dia study kat terengganu kan, sbrnye taktahu nak tulis ape dh ni, hehe,yang penting heppy sgt klua dgn dia,, byk juga baju sha beli,,tu pon murah-2 ja,, jap g bli mhal-2,,habis je duit.,,membazir,hik2,,jum check it out, gamba sha dgn nysa, heee full of love ;3




 


 

 





Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai