Lovely Date

; awww finally,,selepas 3 weeks x cuti kerja..akhirnya alhmdlhh lega sikit now dpt juga cuti...,,yeayyy bestt nya,, but just 1 days,,hmm ok la tu dari tak cuti kan,serius sakit sangat badan-2 ni sebab asyik OT je memanjang

,,ingat cuti ni nak duk umah je,,tapi kite nak sangat tgok movieee,,kbtulan wawa pon nak jumpe kite,,so ajk dia skli tgok wayang, hee smpai je kat IPOH, kitaorg decide na tgok crita CHOW KIT, ough!

takutnya tengok cerita tu, plus sad pulak tuh,,isk bhya laaa cter tu,haha taktahu dh nak xplain cmne,, okayy...slesai tgok movie smua, aktvti mengangkp gmbar la pulak kan,si kecik tu ( wawa ) suka sgt capt gmba,, tp that time kite malas nak posing-2,,so candid je,hehe, heppy jee harituh keluar dgn wawa,,thanks wawa teman kan sis, next time kite jumpa lagi okay,, dh la mls na tulis panjang-2 dh..,k bye-2










Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai