My First Journey







; awchhhh hyee guyss,lame nye fisha x berblogging dhhh, since keja ni, busyy suda bha, btw harini sha OFF DAYS, hahha best gilaaaa, lehh rileks-2, sha na share smthg mcm tittle kat atss, ahahha my frst journey,ni bukan journey pergi mne-2, its means, mcm sha, frst journey sha kerja* haha ohh now dh 3 weeks keje, alhmdlh so far semua nya okayyy,


staff kerja pon ok,cume smts ketua staff sha ikot mood dia la, kadg ok kdg muka masam ja, mlut dia dh rupa mcm angry bird dh bila buat kerja*hahha muncung mcm itik, ahah adk bradik angry bird, hee,then mcm-2 perangai custmer sha jumpa,kalu na tulis,cnfrm x habis,mls la na tulis, haha

then dpttt banyak kawan bru* alhhmdlhh diorg semua baik,okay,,friendly ngan sha,, smts ade cakp cina ngan sha*gagaga ( dh mcm perkra biasa lak) for 100% im malay*hee well yg xbest nya,stiap kali sha keje je, msti rindu kan kat si dia*serius sumpah gila rinduu dia gila vavI*dulu mse kerja chef kat KL, si dia selalu teman shaaa, mse pergi kerja, time rest kerja,time balik ponn dia selalu teman sha,,, skangg dh takde dhhh.

 btw  Congratulations for ur VIMA AWARD, u dpt third ctegorie dlm Best Band,congratz again*ilysm ,heee bye-2



Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai