Excited




; yeayyy alhmdllhhh, dh dapat surat dr kolej, naaati kena pergi ambil anugerah cemerlang 3. hb ni bersaamaan hari Sabtu*hee superb awesome ;3 cant wait okay! sbb rindu gile-2 kat kawaan 1 course dulu masee kat kolejj, nati jumpa balik,hee

rasee nak lompat-2 ja terima surat dr kolej,bukan hepy sbb na dpt anugerah cemerlng tu, hepy sbb dpt jumpe kawan lamee,t leh bergosip-2 balik,haha xboleblah, well sampai ke hari ini fikir,tak tahu na pakai baju apeee,pakai high heels yang mane,

help me help me!! hahhaa rase nak pakai baju kebayaaa,hee but dun noee nak pakai baju kebaya wane ape, well i hope that time, my father ade sekali,
hee,well kawan-2 sha tak sabarrrr nak jumpaa korang okayyy, rindu sangat kat korang n gelagat korang,hahhaa nati kite jumpe okayy, weeee nati if that anugerah ,sha akan capt gamba time kat sna, hee but kna tggu anthr entry,heee bye-2 ;3



Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai