Eid 2014

Di kesempatan ini sha ingin mengucapkan Happy EId Days uolls yg ke 2014,

muahaha ect tataw nak cakap apa,walaupon raya dah lama berlalau,but me terlupa nak post something bout raya kat my entry..
alhamdulillah dgn izin Allah.saya masih bernafas lagi,sempat lagi ni ha nak berblogging nak post pasai raya.. jadi untuk raya yg umur kite ke 22 ni,sumpah cheq memang tataw nak beli baju apa,dalam otak memang xterfikir dah nak pakai baju kurung biasa ke,baju kurung modern ke,ape2 je la..

yang penting nak pakai dress je nantii..
sgt malas nak pakai baju kurung,sbb nanti kite bukan pakai pon,so membazir ja buat stok simpanan kat rumah,and now dalam bulan fasting last month duk terpikir3 mana nak cr dress utk raya ni ya,,

haaaa lastly dh tataw nk beli kt mana,so jalan2 ngan nysaaa g cari dres for raya kat Time Square..sumpah time tu dh tawaf 1 Time Square pon tataw nak pilih dres mana 1,sebab semuanya lawa gile nak mampus,haih lawa sangat2,
disebabkan agak lama,memakan masa 3/4 jam juga nak bershopping lastly beli ja dress kat tgkt 3 kt TIme Square,warna baju usah cakap la,memang tiap tahun xda fikir nak beli warna ap,asal nampak cantik je beli..hee so dh decide dh na beli dress dlm gamba bawah ni,,
well, Happy Eid Days :) May Allah Bless uolls, <3 nbsp="">




Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai