Makan Angin di Genting Higlands

yeayyyyyyyy entry ni pling best bg fisha,sebab ni lah kali pertama fisha pergi genting higland dgn hubby, ectually bg fisha genting x la fun sgt..membe membe semua cakap bapak mcm syok sgt,padahal sbnrnye biasa je,mungkin keadaan cuaca di sana lebih sejuk dr ngeri lain,
 
haha well mse makan angin kt genting, pergi outdoor and indoor game agk memeningkan la because ramai gila org kat sana,tambah tambah dgn cuaca sejuk nye,kabus pula tebal,pergh rasa mcm duk dlm peti sejuk je, ahhaha scond day kt genting kitaorg pergi main outdoor game,,
malangnye sbrnye x main pon,just tgok - tgok org kt situ and just tangkap gamba je (itu yg penting) haha tak smpai 1 jam macamtu trus balik Perak, 
lahai, lepasni malas dh g Genting bek g pantai lg best, hhaha apepon thanks hubby sbb blnja semuanya kt kita,, best sgt dpt spend time dgn hubby stlah 2 bulan x jumpa..hee








Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai