Tak Percaya



already 20,sudah tua dh,weeek :3


; OMG! macam tak sangka-2 pulak kan,start 2012 ni umur kite dh 20 dh,seriusly macam tak percaya,rase macam budak-2 lagi,masih teringat zaman gi sekolah,haha rase cam baru habis SPM je,tengok-2 umur kite 20 dh,sungguh cepat mase berlalu kan, dn 6 bulan juga menganggur kat rumah ni,hahah such a freak btol*

ouchh dem* takpe la,mungkin takde rezeki lagi kan,ape yang penting,selalu berdoa kepadaNya, dan jangan tinggal solat,hee,kalau nak tengok dari segi perubahan fizikal,badan ,muke semua rase cam same je macam sekolah menengah,ntah la rase nye takde yang berubah pon,still same je cam dulu,tak gemok dan tak terlalu kurus,

HAHA,adoi, yang penting kite tak nak gemok, iuwww tah rase cam ape je,penah sekali dulu memegang tittle chubby*haha tak gemok lagi,mase tuh di KL,ye la duduk dgn si dia,hari-2 jumpa,so asyik makan je la,nampk muka dia asyik na makan je,

mane xgemok,pipi bertambah chubby,kalau nak tengok balik muke mase tuh,aduh rase cam seram pon ade,hahha bukan seram macam hantu,tp gemok /chubby,seriusly tak suka, tapi slma menganggur ni asyk makan tidur makan tidur,terasa macam nak bakal gemok pon ade ni*haa nampk x tu ayat cmne,hahah katakan tak nak!lepas ni nak start joging la,hihok,sebb dh xtahu nak buat ape dah,okay lah,sajeje tulis sbb xcted gila dh masok umur 20 tahun,even terasa diri ni macam budak-2 belasan tahun lagi,hahhaa weeek, :3



Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai