Goodbye Amey,(Kuala Lumpur)



untuk kesekian kali nya, saya lah yg bertanggungjawab menghantar amey smbung study di KL, haih, nak tak nak kena buat juga la,kan itu peranan seorang kakak, alhamdulillah dia pon dah sambung study, 
even dia ade masalah, saya di sini tetap akan support beliau walaupon di hati ni
berat nak meninggal kan dia pergi belajar, meskipun saya paling xsuka perangai dia,hik-2,ok la,,jumaat lepas sha hantar adik sha (amey) gi sambung study kt KL,, kat maluri, smuanya brjln lncar,ats pertolongan kak syazana dgn bf,hee terima kasih yer, 


that time jumpe akak syazana dgn bf,pergh awesome gila,jalan 1 kl,even dh pkol 12 malam kn,haha hari sbtu saye na balik dh,xpuas nye duk sana,,nak jalan-2 lagi,nak shoping,tp nak buat cmne,mase xmengizinkan,hri AHAD saye dh start kerja baru dh,hee,takpe la,,atlest dpt juge jalan-2 kt sna,,dgn kak syazana,,abg an,acap n his friend,thanks guys, buat amey,kak long kat sini sentiasa mendoakan awak kat sana elok-2 ja,,hope awk bljar rajin-2,jangan ikut kwan yg xbtol pernagai nye,heee,,ok laslty terima kasih pda semuaaaaa,hik2,, bye-2




Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai