Fisha Birthdays Part 4


okay todays hari pertama sha kerja,kerja kedai baju*hee frst days cm biasa lah even xbuat kje sgt pon,,masih penat juge,,penat bukan sbb ape,,penat balik KL semalam xhabes lagi lha..kikiki ,,tapi alhmdlhh ade juga la custmer beli baju kat sha,,2 helai jer,,atlest ad la juge sale dlm 1 days RM 120 ja,,hahah sikit je,,ingt nak buat sale byk lg,,tapi balik pon pkol 5.30 je,,bukan ad org sgt pon,,hee takpe la,,mungkin xde rzeki lgi,but before balik keje,,my dear ayni and her friends
buat surprisee birthdays kat kite
yeahhhhh saya suka sangattt,pakcik-2 smua kat situ tgok je,kite ptong kek smua,,and lagi 1 dapat tart telur dr membe chinese yg kje kt kdai kek,,ough awesomeeee nyer,,xsngka dpt tart telur tu,,hee cantik, serius rase nak ngis jer time ayni buka kotak kek ,
then tnjuk kek tu kat sha,hmm gembira sgt,dh la lme xjumpe dia,,tbe-2 dia buat surprise kt sha,,that time sha memg xtahu nak ckp ape dh,,terkelu dh lidah ni nak brkta-2,dn lagi 1 yg buat sha terharu,,ayni bg sha SHAWL PASHMINA, hee terima kasihhh banyak-2 syg, nanti kalu sha dh pandai pakai shawl tu,sha tnjuk kat awak,haritu hari yang paling paling bermaknaaaa buat sha, terima kasih banyak-2  wahai ukhty ku ayni,saya sayangggggggggg awak sgt-2,,then kawan-2 kt tmpt keje yg join birthdays haritu skli,




Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai