Mereka FAKE saya


; ok mari tengok! sha ade upload gambar account FACEBOOK yg FAKE sha , tengok frst pic tu,dia ciplak gamba sha g baju kotak2 tu,pastuh kan nak di jadikan cerita lagi,siap ciplak nama sha juga "" FISHA EVANS "" eh ownerr yg fake sha ni memang muka tak tahu malu la* berani oh tiru sebijik2, kwn2 yg knl sha bole tahu sape Fake atau tak,yg second pictre tuh, curi gamba sha pakai baju kemeja,nama nye pulak Diyana Tiara,amboi nama nak sedap jek,bila masa pula nama sha bertukar jd Diyana ni,adoi memang xtahu malu la,kan kan,pastuh kawan sha bgtahu yg diyana ni,konon nye diyana ni,nak request semua mamat handsome3 je,iuw watthe hell lah,bajet jek,guna pic org,ad hati knon nak balak handsome2,eh kepda FAKE/COPYCAT sha ni,harap2 bawak lah bertaubat taw,tak payah la nak FAKE picture orang* kali ni dh 11x jd kat sha,sblom ni lg teruk,siap org curi gamba sha letak kat Friendster,Mlife,Tagged,Myspace,and yg xboleblah skli,siap chat box post picture kat channel astro@15,kan kat chnnel @15 astro,tepi3 kotak tu ad chat,ad org fake pic sha ltak kt stu*ee memg cilaka btol*pdhal tuh bukan sha yg buat pon,kpd org yg fake ni.,xde guna nye na fake muka org,guna muka sndri lah syg oi*hargailah kecantikan diri kamu tu*xpayah nak fake org lain! adoii, okay bye3

Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai