Hangout wth Wawa&Nad





;iuwww,,bosannye,dh la xkeje semua,,nad harini cuti keje,dia ajk sha lepak tgok wayg,awww sian dia,jum2,tgok la wayg kat JJ ipoh tu,alah bosannya jj,pastu sha ajak wawa skli,haha sape wawa,adk agkt sha,mse sha kje kt ipoh,kawan3 kolej ckp,muke sha ngan wawa hampir nk same,hmm betol ke? kalu tgok real2 memeg nak same la,dlm gamba ni,ntah xtaw la,stgah org len pndpt,tp mse kat ipoh,memg membe smua cakp muke sha ngan dia almost na same,hahahaa tp dy putih ag la,sha dh gelap dh sbb pergi kem,iuww suck nye,,ta suke,habes kulit sha gelap dh,rase nak nangis je.,hahaha ok lha,apepon best la hangout ngan diorg,na tgok wayg xjd,sbb full sgt ari sabtu kan,xpe la,,sian kami,duk melepak je kat J,hahahaha






Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai