My New Kitty



halooo, harini sha na tulis entry pasal kucing baru sha, baru-2 ni,,kucing lama sha yg nama nya ATAM, sudah mati la,, kesiannye dia,, sha balik je dari kerja,,adik sha cakap, ATAM tu dh mati , that time nak nangis juga la dengar,sbb ATAM tu la,,satu-2 nye kucing yg ade dalam rumah ni,so takde ATAM jadi xbest la,,yang paling sha suka pasal ATAM,bila sha makan je,,dia mesti menyibuk-2 nak manja dengan sha,sbb dia nak makanan yg sha makan tu,

hee tapi yg pling sedih my ibu la,,sbb ibu yg selalu bagi ATAM makan, minum,,semua nya ibu yg buat utk ATAM tu, sblom ni bela kucing lain,,ibu takde la sesedih cmni, nak makan pon xlalu ibu ni,,hee maka dengan itu, berkasih sayang la dengan haiwan atau manusia dgn baik,hee ok la,,sudah la sha nak tamatkan cter pasl ATAM ,,sbb dia pon dah xde kan, so now after 2 days, dengar cter papa beli kucing bru,,hee comel,, putih je bulu dia, tapi xseputih warna susu la,hahha apepon that cat comel ,,yg sha suke,,mata dia,,warna biru,heeeee geram nyerrr,,  ok la so ade la sikit gamba my new kitty ni,hihi,sorry ayt xbrpe na btol,mls nak krang,HAHA


 


Watashi wa yomi itadaki, arigat┼Źgozaimashita toyuu shitai